20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Valentinsgave til ham

På udkig efter valentinsgaver til ham, du elsker? Det kan godt give et vist pres at jagte den på én gang dybt personlige og romantiske gave, der tydeligt udtrykker din store kærlighed. Men rolig nu – hjælpen er nær. Vi har et par gode gaveidéer i ærmet.

Mange danske kæreste- og ægtepar har taget den ærkeamerikanske tradition til sig og fejrer hvert år den 14. februar Valentinsdag. Der er lagt op til årets mest romantiske dag, hvor elskende bekræfter deres kærlighed – blandt andet ved at give hinanden valentinsgaver. Og  fælles oplevelser er et oplagt bud. Både online og i fysiske butikker landet over finder du et hav af bokse med gavekort til oplevelser efter enhver smag og prisklasse. Når du skal vælge de perfekte valentinsgaver til ham, handler det først og fremmest om tanken bag og dit kendskab til din elskede og hans præferencer. Dine valentinsgaver til ham kan være alt lige fra en god middag, en biograftur, et flødebollekursus eller en vinsmagning til de mere luksuriøse som  spa- og wellnessophold, en ballontur, helikopterflyvning, faldskærmsudspring, et minucruise eller en forlænget weekend i Paris. Udvalget er stort, og det samme er muligheden for at glæde ham med de helt rigtige valentinsgaver.

  Sjov og anderledes valentinesgave

  Leder du efter en sjov og unik måde at erklære din udkårne din kærlighed på? Uanset om det er til ham eller hende, så har Citatplakat har et stort udvalg af flotte og personlig kærlighedsplakater til valentines day.

  fra 149 kr.

  Testkør en Lamborghini på bane

  Fart i blodet? Sæt dig til rette bag rattet i en Lamborghini Huracan, hvor du selv får lov til at styre superbilen gennem de krævende sving på FDM Sjællandsringen eller Jyllandsringen og ud på langsiden, hvor accelerationen og farten fra de +610 hestekræfter, rigtigt sætter ind og du mærker suset af at køre i en vaskeægte racerbil i luksusklassen.

  3195 kr.

  Flødebolle workshop

  Kom på flødebollekursus hos den socialt ansvarlige virksomhed Social Foodies. Du lærer alt om den svære kunst at dyppe flødebollen i chokolade, så du ender med en perfekt overtrukket flødebolle. Der er masser af smagsprøver undervejs og du får lækre flødeboller med hjem.

   Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

   Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

   595 kr.

    Brætspil

    Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

    255 kr.

    Popcornmaskine

    Denne populære popcornmaskine i amerikansk stil har den perfekte størrelse til køkkenbordet. Med Little Bambino kan du lave 2-3 liter lækre popcorn ad gangen - perfekt til små familier eller når du skal underholde gæster. Så hvorfor gå i biografen efter overpris og gamle popcorn, når du kan få friske og smagfulde popcorn lige ved hånden?

    499 kr.

     Spaophold på Kurhotel Skodsborg

     Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

     2600 kr.

      Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade

      Overrask konen, kæresten eller elskeren med en flot buket blomster, en velsmagende mousserende vin og en lækker æske med chokolader. Du vælger selv farvenuancer på blomsterne, mens Bloomit sørger for resten. Oplagt til Valentinsdag, men lige så god til en hvilken som helst anden speciel dag. 

      775 kr.

      Testkør en Audi R8 på bane

      Kender du en der elsker fart? Nu har du muligheden for at sidde bag rettet i en af de nyeste superbiler på markedet. Bilen kommer til sin ret, når du kører ned ad langsiden, og mærker den kraftige acceleration efterfulgt af opbremsningerne ind i kurverne. Kom ud og prøv en tur bag rattet på en Audi R8.

      995 kr.

       Donutmaskine

       Når det kommer til donuts, er der bare ingen sammenligning. De er lette, luftige og lækre - og nu kan du nyde dem hjemme i dit eget hjem med Mini Donut Maker! Denne letanvendelige donutmaskine producerer perfekte små donuts hver gang. Du skal blot piske en dej, hælde den i den opvarmede donutmaskine, vente et par minutter, og voila! Lækre donuts. Den perfekte gave til de større børn, der vil deltage i madlavningen! Lad børnene dyppe dem i glasur eller drys for at gøre dem ekstra specielle. Med Mini Donut Maker er der ingen grund til at tage til den larmende forlystelsespark for at spise donuts.

       289,95 kr.

        Fifty Nights of Naughtiness

        Mangler I inspiration og fornyelse i soveværelset? Så forær kæresten det seksuelle spil, Fifty Nights og Naughtiness. Spillet byder på en masse pirrende udfordringer, I sammen kan udforske, når I tilbringer en romantisk aften i sengen sammen. Tag din partner i hånden og nyd et spil, der garanterer, at I kommer til at hygge jer under dynerne.

        169 kr.

        Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

        Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

        1292 kr.

         Kærlighedspillen

         Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Et helt glas fyldt med farvestrålende piller der sætter gang i kærligheden. Pillerne fyldes med små kærlige sedler til kæresten, og lader ham eller hende vide at du tænker du dem.

         79 kr.

          Bubble Waffle Jern

          Kender du en der elsker vafler? Forær dem et flot vaffeljern til at lave bubble wafles på ingen tid. De lækre vafler kan spises som traditionelle hjertevafler eller bruges som isvaffel. Det er kun fantasien der sætter grænser.

          289 kr.

          Spaophold på Marienlyst Strandhotel

          Giv en lækker spaoplevelse til nogle du har kær. En spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel indkluderer 3-retters aftenmenu, stor morgenbuffet, fri adgang til casino og adgang til spafaciliteter. I overnatter i et lækkert superiorværelse, så der er garanti for wellness og afslapning for alle pengene.

          3695 kr.

           Vin og chokolade, Lækker gavekurv

           Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

           795 kr.

           Tandemspring

           Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

           2000 kr.

            Pynt op med rosenblade

            Flotte dybrøde rosenblade - præcis hvad du mangler til den romantiske aften. Hvis du planlægger at overraske din kæreste med stearinlys og romantisk musik, vil rosenbladene være kronen på værket. De blodrøde blade vil spille godt sammen med dine romantiske planer, og de kan nemt lægges som et spor gennem lejligheden, I kan følge sammen.

            79 kr.

             Husk hinanden, buket og sødt

             I en travl hverdag kan man let komme til at tage hinanden for givet. Har du også glemt at fortælle din kæreste, din mor, din veninde eller søster at du tænker på dem og holder af dem? Så forær dem en smuk buket med tilhørende slik og chokolade, der viser at du samtidig sender dem en kærlig tanke.

             595 kr.

             Kro- og hotelophold med middag

             Pak hverdagen væk og tag med din bedste veninde eller kæreste på et lækkert weekendophold for to personer. Her får I muligheden for at komme helt væk fra alle problemerne og bare nyde stilheden og hinandens selskab. Der er lækker mad og god vin ad libitum. Den perfekte gave for dig, der har brug for at slappe af i en travl hverdag.

             2550 kr.