Bedstegaver.dk

Valentinsgave til ham 2024 15+ Romantiske valentinesgaver

På udkig efter valentinsgaver til ham, du elsker? Det kan godt give et vist pres at jagte den på én gang dybt personlige og romantiske gave, der tydeligt udtrykker din store kærlighed. Men rolig nu – hjælpen er nær. Vi har et par gode gaveidéer i ærmet.

Mange danske kæreste- og ægtepar har taget den ærkeamerikanske tradition til sig og fejrer hvert år den 14. februar Valentinsdag. Der er lagt op til årets mest romantiske dag, hvor elskende bekræfter deres kærlighed – blandt andet ved at give hinanden valentinsgaver. Og  fælles oplevelser er et oplagt bud. Både online og i fysiske butikker landet over finder du et hav af bokse med gavekort til oplevelser efter enhver smag og prisklasse. Når du skal vælge de perfekte valentinsgaver til ham, handler det først og fremmest om tanken bag og dit kendskab til din elskede og hans præferencer. Dine valentinsgaver til ham kan være alt lige fra en god middag, en biograftur, et flødebollekursus eller en vinsmagning til de mere luksuriøse som  spa- og wellnessophold, en ballontur, helikopterflyvning, faldskærmsudspring, et minucruise eller en forlænget weekend i Paris. Udvalget er stort, og det samme er muligheden for at glæde ham med de helt rigtige valentinsgaver.

Filter

Gaveguide: Find den bedste valentinsgave til ham

Den 14. februar nærmer sig – datoen, hvor alverdens elskende fejrer valentinsdag med gaver og gensidig forkælelse. Igen er det tid til at gå på jagt efter den mest romantiske valentinsgave til manden i dit liv. Men rådvildheden truer: Hvad skal du dog finde på at forkæle ham med, hvilken gave udtrykker bedst din kærlighed?

Men bare rolig, vi er som altid klar med et par gode ideer til valentinsgaver og romantik, når I fejrer valentinsdag. Selv om du selvfølgelig kender din kæreste eller mand bedst, er det ingen skam at have brug for lidt inspiration til gode valentinsgaver. 

I vores store guide finder du et hav af skønne gaveideer til en romantisk valentinsdag. Her har du rige muligheder for at finde gaven til ham, du elsker. Kast et blik på herlighederne og udvælg den skønneste valentinsdag gave.

De mest populære valentinsgaver til ham 2023 er:

 • Testkørsel af Lamborghini
 • Personlig plakat
 • Sexet spil
 • Tandemspring
 • Spaophold
 • Cocktail kursus
 • Ølsmagning
 • Gourmetophold
 • Svæveflyvning
 • Romantisk middag for to

Hvorfor giver man gaver på valentinsdag?

Hmm, hvad dato er valentinsdag? spørger du måske dig selv. Datoen er heldigvis ikke svær at huske: Den 14. februar er den faste dato for den store mærkedag, hvor forelskede par verden over fejrer kærligheden og giver hinanden valentinsgaver. 

På dagen skal din partner efter traditionen forkæles med en god valentinsgave, der på elegant vis udtrykker dine kærlige følelser. Er du single, har du også en oplagt mulighed for at overraske én, du er forelsket i, med en kærlighedserklæring. Men hvor stammer valentinsdag og gavetraditionen så fra? Er det bare noget, blomsterhandlere og restauranter har fundet på for at tjene penge?

Myten bag bringer os til Rom, hvor kejseren forbød ægteskab udfra ideen om, at gifte mænd var dårlige krigere. Den unge præst Valentin gik imod kejseren og viede i smug unge elskende. Han blev opdaget og dræbt for sin ulydighed, og siden opnåede han altså status som helgen og fik sin egen dag, hvor kærligheden fejres med gaveudveksling og kærlighedserklæringer.

Find den helt perfekte valentinsgave til ham

En god valentinsgave til manden i dit hjerte skal der til, ifølge traditionen. Og det skal selvfølgelig gerne være den mest romantiske – én stor kærlighedserklæring, der får dine følelser for din kæreste eller mand til at stå krystalklart. 

Smukke blomster og god vin er en klassisk gave til valentinsdag – og vil altid blive vel modtaget som en kærlighedsgave fra en elsket partner. Men måske har du lyst til at gøre noget andet denne gang og overraske din kæreste med nogle endnu mere personlige gaver.

Hvis han elsker luksus – og hvem gør ikke det? – leder du måske efter en lidt mere spektakulær og storslået valentinsdagsgave til ham, med et mere personligt tilsnit. Du kan for eksempel selv samle en anderledes gaveæske til ham med nøje udvalgte specialiteter, han sætter særligt pris på.

Indholdet i gavekurven behøver ikke udelukkende at være spiseligt. Alt efter budget kan du også lægge et gavekort i til en luksuriøs aktivitet, som vil slå benene væk under ham. Måske skal han på testkørsel i en Ferrari eller en anden ikonisk luksusbil, til romsmagning eller springe i faldskærm? Hvordan overrasker du ham bedst?       

Sjove valentinsgaver til ham 

 • Flødebolle workshop. En af de søde valentinsgaver til ham – i bogstaveligste forstand. Forkæl ham og hans søde tand og hav og tilbring tid sammen med en både sjov og hyggelig fælles oplevelse.
 • Brætspil – kan sagtens være en romantisk gave til ham, du elsker. Ikke mindst hvis I begge er store konkurrencemennesker og elsker at fyre op under lidenskaberne med et fælles spil.
 • Testkørsel af Audi R8. En dybt personlig gave og den helt perfekte overraskelse som valentines gave til manden, der elsker fart og spænding – og lækre luksusbiler i særdeleshed. 

Romantiske oplevelsesgaver til ham 

 • Ophold på gods. En romantisk valentinsgave til jer begge to. Dejlige oplevelser venter på Skrøbelev Gods, hvor I har fred og ro til at nyde hinanden og de smukke omgivelser.  
 • Ginsmagning. En virkelig skøn måde at fejre valentinsdag på med en gave, som I kan være fælles om og have det sjovt med. Ærlig talt, hvem elsker ikke en rigtig god drink med gin? 
 • Kajak kursus. En romantisk gave til den aktive mand – og hans ditto kæreste. Med kurset er der lagt op til et par sjove fælles timer og velkommen kvalitetstid for jer som par.  

Personlige valentinsgaver til ham

 • Personlig plakat. En personlig valentinsgave til ham, du elsker. Du designer selv plakaten helt efter dit eget hoved – med udvalgte fotos og tekst, der udtrykker din kærlighed til ham.
 • Ølsmagning. En herlig personlig gave til ham, der er glad for øl af forskellig slags – og for dig selvfølgelig. I kan passende nyde din valentinesgave til ham sammen på dagen.
 • Solospring i faldskærm. Overrask ham med en personlig valentinsgave, han ikke glemmer lige med det samme. Måske tager du også selv springet? Så bliver det en uforglemmelig og helt perfekt valentinsdag.

Hvor meget må en valentinsgave til ham koste?

Det er svært at lægge et fast budget for en valentinsgave til mænd. Det kommer i sidste ende an på tykkelsen af din pengepung. For 500 kroner burde det i hvert fald være muligt at finde en dejlig gave til din kæreste eller mand. 

Men selv den mindste ting uden større økonomisk værdi kan naturligvis være en romantisk gave, der rører modtagerens hjerte dybt. Der skal ikke altid mange penge til at finde personlige gaver og sende et kærligt budskab, som siger alt – og vækker glæde hos ham, du elsker. Det er vigtigt at huske på.  

FAQ

Hvad er de bedste valentinsgaver til ham 2023?

Den perfekte gave på valentinsdag til din kæreste eller mand er kort og godt dén, der sender ham et utvetydigt budskab om dine følelser for ham. En buket blomster er en klassisk god gave. Er budgettet lidt større, kan du også levere en overraskelse til ham i form af en spændende oplevelsesgave. Så er der fælles romantiske oplevelser i vente.

Hvad kan man give sin kæreste i valentinsgave?

En overraskelse lyder det korte svar. Forkæl din kæreste og overrask ham på valentinsdag med en gave, han ikke havde set komme. Den store romantiske oplevelse for dig og kæresten er blandt de helt oplagte ideer til valentinsdag.