Valentinsgaver

Se de 44+ bedste valentinsgaver i 2021

Hvis du er på udkig efter en Valentins gave, kan dette ofte være lidt af en svære og større opgave. Der findes et hav af muligheder men hvad er den helt rette ide for lige netop den du har kært? Det er ofte det store spørgsmål. Måske sidder du i det samme dilemma eller måske har du blot lyst til at få nogle Valentines ideer. Uanset hvad, kan du med fordel læse med videre her, hvor vi vil komme med vores forslag til Valentines gaver.

Se alle gaveidéer til valentinsgave nedenfor.

Denne side indeholder reklamelinks

Valentinsdags gave

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at en Valentinsdag gave ikke behøver at være noget stort. Der er ingen der siger, at en gave til Valentinsdag er ens betydning med at pengepungen bliver ruineret. Man kan altså sagtens finde perfekte Valtins dag gaver, som der ikke indebærer de åndenøds dyre smykker.

Valentinsgaver

Ide til valentinsdag 

Et eksempel på, hvad vi synes er en god Valentinsdags gave, er at tilbringe tid sammen. Hvis dette kan ske, samtidig med at begge mobiler er slukket eller sat på lydløs, er det helt perfekt. Det tillader jer nemlig at nyde hinanden, uden udefrakommende forstyrrelser. Et opkald fra søde mormor i løbet af denne dag, må altså desværre vente til en anden god gang. Med mobilerne uden for fare for at forstyrre tosomheden, er det tid til at nyde hinanden.

En mulighed som samtidig kan anvendes som Valentinsdags gave, kan hertil være et af de mange erotiske brætspil. Her kan spillet ”Monogamy” især anbefales at give som Valentinsdags gave. Dette spil lader jer komme helt tæt på hinandens hemmeligheder og dybere tanker. Med spillets små udfordringer, kan det tilmed være med til, at friske den daglige rutine lidt mere op. Når i samtidig er ude af syne fra jeres travle mobiler, er dette spil oplagt til at fordrive flere timer. Når i er ved at nå til vejs ende af spillet, er det tid til at nyde hinanden endnu mere. I har undervejs allerede tirreret hinanden på må og få, så hvorfor ikke fortsætte denne stemning lidt endnu? En blid omgang kropsmassage med en skøn duftende olie, vil med garanti sætte prikken over i’et efter sådan et spil. Efterfølgende er i efterhånden måske ved at være sultne. Hertil kan i med fordel tage den hyggelige stemning med ud i køkkenet og sammen lave et skønt måltid. Selvom i måske kun plejer at være en om at lave mad, kan denne lille forandring skabe mindeværdige øjeblikke.

Valentinsdags gave til hende

 Hvis du er på udkig efter en Valentinsdags gave til hende, er der mange muligheder at kigge nærmere på. En af disse muligheder, som der med garanti vil blive husket i lang tid fremover, er noget hjemmelavet. Det kunne f.eks. være et hjemmelavet kuponhæfte, som der samtidig er nem at lave. Du skal blot bruge noget papir og noget du kan skrive med, som f.eks. en kuglepen. Hertil skal du folde/rive/klippe papiret i mindre stykker. Disse små stykker er nu kuponerne. Nu er det tid til at være kreativ, for hvad skal dit personlige kuponhæfte indeholde? Det kan være alt lige fra en kropsmassage til at lave aftensmad. Hertil er det således kun din egen fantasi, som der sætter grænser for, hvad din kære skal forkæles med.

Hvornår er valentinsdag?

Valentinsdag er som bekendt en dag i hjerternes tegn. De fleste kender nok allerede til hvilken dato denne dag årligt falder på. Det er nemlig uden tvivl den højt elskede 14. Februar. Men hvorfor fejre vi egentlig Valentinsdag? Hvad er det overhovedet? Og hvor stammer denne tradition fra?Par holder valentinsdag

Historien bag valentinsdag

Valentinsdag var i sin tid en helligdag, som der blev opkaldt efter den romerske præst Valentin, hvoraf navnet stammer. Hvem denne Valentin var, er dog endnu en af de mange uopklarede gåder i Verdens historien. Der er dog en legende beslægtet med Valentin. Det er dog værd at benævne, at som man med enhver legende, skal denne tages med et gram salt.

Legende siger dog, at en kejser ved navn Claudius, forbød de romerske soldater at gifte samt forlove sig. Dette var imidlertid ikke noget der faldt i Valentins smag, hvortil han tog sagen i egen hånd, så at sige. Legenden fortæller, at Valentin trodsede denne kejser, med det klare formål at fortsætte med at forevige unge romerske soldater. Valentin tog således afsted gentagene gange, imod kejserens påbud, for at vige og forevige kærligheden.

Valentinsdag i 2021

Men hvorfor fejre vi så egentlig valentinsdag? Er det blot på grund af den omtalte gamle legende eller er der flere årsager hertil? Det er hovedsagligt pga. den ældre legende, at vi fejrer denne kærlighedsfyldte årlige dag. I takt med at legenden har udbredt sig igennem årene, har tilknytningen om fejringen af kærligheden fundet sig mere til rette.

Valentinsdag holdes således i dag, ikke så meget for at fejre den gamle legende om Valentin. Valentinsdag afholdes i stedet mere som et tidspunkt til at udtrykke sine følelser. Måden vi i dag fejrer Valentinsdag på, er ved at forkæle en sød person med enten gaver, blomster eller kort. Denne type fejring er tilmed en efterhånden gammel tradition. Det er således ikke i Danmark at traditionen er opstået. Vi er tilmed heller ikke det land, som der fejrer denne begivenhed mest.

Derimod ligger USA på en absolut første plads, når det kommer til at fejre Valentinsdag. Der er især en måde hvorpå man kan se, at det er USA som der har førertrøjen på. Denne måde, er ved at kigge på de mange årlige antal Valentins kort som der sendes afsted. I USA ligger dette tal med et gennemsnit på godt 192 millioner sendte Valentins kort årligt. Dertil skal de mange årlige gaver og blomster som der sendes og gives også ligges til.

FAQ til Valentinsgaver

Valentinsdag nærmere sig og du har sikkert en del spørgsmål i forbindelse med dagen. Vi besvarer herunder nogle af de hyppigt stillede spørgsmål.

Hvad er Valentinsdag?

Valentinsdag er en dag i kærlighedens tegn. Det er ofte en dag man holder i selskab med sin partner/kæreste. Der bliver ofte udvekslet gaver og kærlighedserklæringer, der fortæller at man holder af sin kæreste.

Hvad skal man give i Valentinsgave?

Det er et rigtig godt spørgsmål. Der findes utrolig mange gode gaveidéer til Valentinsdag. Vi vil foreslå at du giver noget som har betydning for din partner. Her der nogle idéer:

  • Gavekurv
  • Oplevelsesgavekort
  • Blomster
  • Weekendophold
  • God flaske vin

Hvad skal man lave på Valentinsdag?

Der findes rigtig mange romantiske ting man kan lave på Valentinsdag. I kunne blandt andet se solnedgangen med en lille hjemmepakket picnickurv med en god flaske vin og nogle lækre snacks.

Hvornår er Valentinsdag?

Valentinsdag finder altid sted d. 14. februar. Det er blevet en meget populær dag i Danmark og vil det helt sikkert blive ved med at være.

Skriv en kommentar

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks førende til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.