Bedstegaver.dk

Valentinsgaver 2024 30+ Romantiske valentinesgaver

Hvis du er på udkig efter en Valentins gave, kan dette ofte være lidt af en svære og større opgave. Der findes et hav af muligheder men hvad er den helt rette ide for lige netop den du har kært? Det er ofte det store spørgsmål. Måske sidder du i det samme dilemma eller måske har du blot lyst til at få nogle Valentines ideer. Uanset hvad, kan du med fordel læse med videre her, hvor vi vil komme med vores forslag til valentinsgaver til ham og valentingaver til hende.

Se alle gaveidéer til valentinsgave nedenfor.

Filter

Gaveguide: Find den bedste valentinsdag gave lige her

Så er det igen tid til at fejre jeres kærlighed og nyde hinanden lidt ekstra på kærlighedens dag – valentinsdag. Valentinsdag vinder mere og mere frem herhjemme og er i høj grad blevet en dag, hvor vi forkæler og påskønner dem vi har kær lidt mere. De fleste vil gerne forkæle kæresten men ofte kan det være svært, at vælge den helt rigtige romantiske gave til ham eller hende, som udstråler kærlighed. Bare rolig, vi har din ryg og hjælper dig med at finde den helt rigtige gave til din udkårne. Uanset om du leder efter de traditionelle blomster eller nytænkende gaveideer, så har vi samlet et helt univers af gode ideer, så du kan finde gaven, der siger det hele.

De 10 mest populære valentinsdag gaver 2023 er:

 • 3-rettersmiddag
 • Romantisk ophold på Skrøbelev gods
 • 24 karat guldrose
 • Rosenblade
 • Bedroom battle spil
 • Fifty nights of naughtiness
 • Spaophold på Skodsborg kurhotel
 • Kærlighedspiller
 • Spaophold på Marienlyst
 • Hjerteformet æske med evighedsroser

De bedste valentinsdag gaver

De bedste gaver til valentinsdag kommer fra hjertet. Den perfekte gave behøver hverken at være stor eller at koste mange penge. De mest romantiske gaver er personlige og fundet med tanke på din udkårne.

Uanset om du leder efter sjove valentinsgaver, oplevelsesgaver til valentinsdag eller en personlig gave til valentinsdag, så har vi et væld af gode gaveideer lige her. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan overraske kæresten med og vi er sikre på at du kan finde inspiration til en sød gave i vores gaveunivers.

De bedste valentinsgaver til hende

 • Øreringe: Øreringe eller smykker generelt er en rigtig god valentinsdag gave til hende, da smykkerne let kan gøres personlige. Vælg fx fra hendes yndlingsmærke eller et smykke du ved hun har ønsket sig længe. Du kan også få det indgraveret for at gøre det endnu mere personligt.
 • Parfume: Parfume er en klassiker når det kommer til valentinsdag gaver. Vælg hendes yndlingsduft eller prøv lykken med en ny duft du synes vil passe godt til hende.
 • Kroophold: Skru op for romantikken og forær hende et kroophold, hvor I kan bruge weekenden på at fejre kærligheden til hinanden. Her kan I både få en romantisk dag og en hyggelig aften helt for jer selv.

De bedste valentinsgaver til ham

 • Testkør en lamborghini: Den perfekte gave til at udleve drengedrømmen. Indrømmet, det er måske ikke den romantiske gave men den vil give ham en oplevelse han altid vil huske dig for.
 • Bedroom battle spil; Giv ham en gave der lægger op til en aften i kærlighedens tegn. Med Bedroom Battle spillet kan I fejre valentinsdag ved at lege og udforske hinanden på en sjov og anderledes måde.
 • Parfume: Parfume er ikke kun en klassisk valentinsdag gave til hende, også til ham. Forkæl ham med yndlingsduften eller overrask ham med en spændende ny duft.

Personlige valentinsdag gaver

Valentinsdag er kærlighedens dag og derfor en oplagt mulighed at vise dybe følelser for sin udkårne. Hvorfor ikke forkæle hinanden med personlige gaver til valentinsdag?

Der er mange muligheder for dejlige gaver med et personligt twist. 

En personlig gave kan fx være en ting som du ved han eller hun vil blive glad for. Hvis din udkårne har en hobby eller interesse kan det være en god idé at tage udgangspunkt i det. Det kan også være en hjemmelavet gave. Skriv en sød besked eller find dine skrivegaver frem og kreer et personligt kærlighedsdigt.

Smykker er også en god personlig gave til både ham og hende. Gør det ekstra personligt med en indgravering, så I husker jeres romantiske dag altid. 

Hvornår er det valentinsdag?

Det er heldigvis nemt at huske valentinsdag for den falder altid d. 14 februar. Men hvor stammer valentinsdag fra?

Det er uklart hvorfor det lige præcis er på denne dato og der er også forskellige bud på, hvordan traditionen er opstået. Et af budene er at navnet kommer fra den romerske præst Valentin. Ham siges at have tjent under Claudius den Onde, som mente at gifte mænd var dårlige krigere og derfor nedlagde forbud mod giftermål.

Præst Valentin var imod forbuddet og gik imod det ved at gifte folk i smug indtil han blev fanget. 

Dagen fejres nu over det meste af verden og i USA er shoppingen omkring dagen kun overgået af julesalget.

Hvorfor giver man gaver på valentinsdag?

Traditionelt sendte man et valentinsbrev eller kort til sin elskede på valentinsdag men efterhånden som traditionen blev kommercialiseret, først i USA i 1930’erne, og siden i det meste af verden, så har kortene fået følge af små og store gaver.

Ofte er gaverne i form af blomster, hjerteformede chokolader eller balloner men nogle vælger at give ekstra forkælelse til deres bedre halvdel, og tager en pause fra en travl hverdag ved at bruge dagen sammen, i stedet for at give gaver. 

Det at kunne nyde hinandens selskab og fylde dagen med romantik sætter ofte lidt ekstra gang i kærligheden. Her kunne en oplevelsesgave være et oplagt bud på en god valentinsgave.

Det hele handler om kærlighed og der er mange måder at fejre dagen og vise din påskønnelse på, så vælge det der passer til dig og dit kærlighedsforhold. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert.

Valentinsdag for dig der er single

Selvom du ikke har en kæreste at fejre dagen men betyder det ikke at du ikke kan nyde dagen. Hvad med at give dig selv lidt ekstra forkælelse eller forære dig selv en dejlig gave til valentinsdag. Du bruger allermest tid sammen med dig selv, så hvorfor ikke værdsætte dig selv og dit eget selskab på kærlighedens dag? Mange singler vælger også at fejre dagen sammen med andre singler, for valentinsdag behøver jo ikke kun at handle om kærlighed til en kæreste. Hvorfor ikke fejre kærligheden til venner eller veninder og skabe nogle gode minder sammen, der kan kan holde i mange år?

FAQ

Hvad er de bedste valentinsdag gaver 2023?

De bedste valentinsdag gaver 2023 er:

 • 3-rettersmiddag
 • Romantisk ophold på Skrøbelev gods
 • 24 karat guldrose
 • Rosenblade
 • Bedroom battle spil
 • Fifty nights of naughtiness
 • Spaophold på Skodsborg kurhotel
 • Kærlighedspiller
 • Spaophold på Marienlyst
 • Hjerteformet æske med evighedsroser

Hvad giver man sin kæreste til valentinsdag?

Der er ingen regler for hvad man skal give sin kæreste i gave for at fejre valentinsdag men det er oplagt at give en romantisk gave fra hjertet, når nu er det er kærlighedens dag.