20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Valentinsgaver

Hvis du er på udkig efter en Valentins gave, kan dette ofte være lidt af en svære og større opgave. Der findes et hav af muligheder men hvad er den helt rette ide for lige netop den du har kært? Det er ofte det store spørgsmål. Måske sidder du i det samme dilemma eller måske har du blot lyst til at få nogle Valentines ideer. Uanset hvad, kan du med fordel læse med videre her, hvor vi vil komme med vores forslag til Valentines gaver.

Se alle gaveidéer til valentinsgave nedenfor.

  Sjov og anderledes valentinesgave

  Leder du efter en sjov og unik måde at erklære din udkårne din kærlighed på? Uanset om det er til ham eller hende, så har Citatplakat har et stort udvalg af flotte og personlig kærlighedsplakater til valentines day.

  3-retters middag med vin på Madklubben

  En hyggelig aften med lækker 3-retters menu. Det eneste, du selv skal sørge for, er det gode selskab, og så er I ellers klar til at få en uforglemmelig aften, hvor kokken på en af de 30 mulige restauranter forkæler jer. I starter ud med en lille appetizer efterfulgt af hovedretten og til sidst en lille dessert at gå hjem på. Suppler gerne eventuelt med en god flaske rødvin.

  500 kr.

  Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

  Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et romatisk ophold for 2 og nyd godset på Langeland. Opholdet inkluderer lækker aftensmad, morgenmad og en rundvisning på det flotte gods.

  1292 kr.

   24 karat guldrose

   Alle ved, at kvinder elsker røde roser, og det er da også tradition at købe et dusin røde roser til den, man elsker, når det kommer til Valentinsdag. Hvis du leder efter noget, der kan overgå et dusin røde roser, så kig med her. Denne 24 karat guldrose vil med garanti imponere din kæreste og for markere dig som den romantiske kæreste.

   399 kr.

    Pynt op med rosenblade

    Flotte dybrøde rosenblade - præcis hvad du mangler til den romantiske aften. Hvis du planlægger at overraske din kæreste med stearinlys og romantisk musik, vil rosenbladene være kronen på værket. De blodrøde blade vil spille godt sammen med dine romantiske planer, og de kan nemt lægges som et spor gennem lejligheden, I kan følge sammen.

    79 kr.

     Bedroom Battle

     “Bedroom Battle”-kortspillet er lige, hvad I har brug for til at pifte livet i soveværelset op. Spillet kommer med en masse spændende og pirrende idéer til, hvordan I kan nyde hinanden, og det er nemt og ligetil at spille. Sæt en aften af til at drikke en god flaske rødvin og udforske spillet og hinanden sammen. God fornøjelse.

     199 kr.

      Husk hinanden, buket og sødt

      I en travl hverdag kan man let komme til at tage hinanden for givet. Har du også glemt at fortælle din kæreste, din mor, din veninde eller søster at du tænker på dem og holder af dem? Så forær dem en smuk buket med tilhørende slik og chokolade, der viser at du samtidig sender dem en kærlig tanke.

      595 kr.

       Vin og chokolade, Lækker gavekurv

       Forkæl din udkårne med en flot buket roser, sprudlende vin og lækker chokolade. Perfekt til en hvilken som helst speciel anledning, og en altid sikker vinder hos hende (eller ham) med en sød tand. Som altid søger Bloomit for detaljerne, du skal bare vælge rosernes farvenuancer. 

       795 kr.

        Fifty Nights of Naughtiness

        Mangler I inspiration og fornyelse i soveværelset? Så forær kæresten det seksuelle spil, Fifty Nights og Naughtiness. Spillet byder på en masse pirrende udfordringer, I sammen kan udforske, når I tilbringer en romantisk aften i sengen sammen. Tag din partner i hånden og nyd et spil, der garanterer, at I kommer til at hygge jer under dynerne.

        169 kr.

         Spaophold på Kurhotel Skodsborg

         Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer inde for wellness og luksus. Tag din partner, mor eller veninde i hånden og nyd en weekend i afslapningens tegn.

         2600 kr.

          Røde roser, mousserende vin og chokolade

          Oplev smil og et varmt hjerte hos en du holder af med denne flotte blomsterhilsen. En ekstravagant kærlighedserklæring i form af roser, vin og chokolade den perfekte måde at udtrykke kærlighed og forkælelse til din special someone.

          825 kr.

           Kærlighedspillen

           Kærlighedspillen – den lille, spændende pille, der kan forvandle jeres kærlighedsliv fuldstændigt. Et helt glas fyldt med farvestrålende piller der sætter gang i kærligheden. Pillerne fyldes med små kærlige sedler til kæresten, og lader ham eller hende vide at du tænker du dem.

           79 kr.

           Spaophold på Marienlyst Strandhotel

           Giv en lækker spaoplevelse til nogle du har kær. En spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel indkluderer 3-retters aftenmenu, stor morgenbuffet, fri adgang til casino og adgang til spafaciliteter. I overnatter i et lækkert superiorværelse, så der er garanti for wellness og afslapning for alle pengene.

           3695 kr.

            Valentinsdags blomster med mousserende vin og chokolade

            Overrask konen, kæresten eller elskeren med en flot buket blomster, en velsmagende mousserende vin og en lækker æske med chokolader. Du vælger selv farvenuancer på blomsterne, mens Bloomit sørger for resten. Oplagt til Valentinsdag, men lige så god til en hvilken som helst anden speciel dag. 

            775 kr.

            Kro- og hotelophold med middag

            Pak hverdagen væk og tag med din bedste veninde eller kæreste på et lækkert weekendophold for to personer. Her får I muligheden for at komme helt væk fra alle problemerne og bare nyde stilheden og hinandens selskab. Der er lækker mad og god vin ad libitum. Den perfekte gave for dig, der har brug for at slappe af i en travl hverdag.

            2550 kr.

             Loving hjerte alliancering i sølv

             Forkæl kvinden i dit liv denne smukke fingerring i sterlingsøvl med hjerter hele vejen rundt. Ringen er romantisk i designet med faceterede sten og sølvhjerter. Der er mulighed for at få ringen indgraveret, hvis det skal være en ekstra speciel gave.

             999 kr.

              Brætspil

              Elsker I at konkurrere mod hinanden og have det sjovt samtidigt? Brætspil kan hurtigt danne rammerne om en sjov aften uanset om I spiller Risk, Stratego, Monopoly, Hint eller en klassisk omgang Uno.

               Hjerteformet Æske med Evighedsroser

               Giv den ultimative kærlighedserklæring med denne hjerteformede æske med 10 røde roser. Roserne er konserverede og vil holde i umindelige tider. Perfekt som års- eller valentinsdagsgave, men lige så romantisk og kærlig at give til din elskede uanset hvilken dag kalenderen viser. 

               399 kr.

               Tandemspring

               Trænger du til spænding i hverdagen? Så opleve det ultimative adrenalinrush: Faldskærmsudspring. Kom mere med flere kilometer op i luften og se din højdeskræk i øjnene, når du springer tandemspring. Her er plads til både øvede og nybegyndere, der ønsker at bryde hverdagens trivialitet med en af de mest intense oplevelser, naturen har at byde på.

               2000 kr.

                Romantiske roser

                Blomster er altid en god idé og hvem bliver ikke glad for en stor buket roser ind ad døren? Hos Bloomit kan du altid bestille smukke og romantiske roser, uanset om anledningen af Valentines Day, Mors dag, fødselsdag eller noget helt andet. Så glæd en du har kær med en stor buket romantiske roser.

                550 kr.

                 Valentinsbuket, floristens valg og chokolade

                 Vil du gerne overraske og forkæle din udkårne på Valentinsdag uden at skulle spendere alt for meget? Bloomit har løsningen og sørger for det hele en flot buket blomster og en æske med lækre chokolader til ham eller hende du holder af. 

                 525 kr.

                  Mors dag buket med mousserende vin og chokolade.

                  Overrask din bedre halvdel med denne ekstravagante pakke af blomster, mousserende vin og chokolade. Visuel og velsmagende — sanserne forkæles virkelig med en kærlighedshilsen som denne, som vil få både kone og kæreste til at føle sig ekstra speciel. 

                  795 kr.

                   Valentinsdagsblomster, bobler og chokolade

                   Forkæl en du elsker med denne ultimative valentinsdagsoverraskelse fra Bloomit. Her får du en super flot kombination af blomster, bobler og chokolade til en overkommelig pris. En lækker overraskelse, der med garanti vil varme både hjerte og smagssanser hos din udkårne.

                   595 kr.

                   Gaveguide: Vælg den helt rigtige gave til valentinsdag

                   Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at en Valentinsdag gave ikke behøver at være noget stort. Der er ingen der siger, at en gave til Valentinsdag er ens betydning med at pengepungen bliver ruineret. Man kan altså sagtens finde perfekte Valtins dag gaver, som der ikke indebærer de åndenøds dyre smykker.

                   Valentinsgaver

                   Ide til valentinsdag

                   Et eksempel på, hvad vi synes er en god Valentinsdags gave, er at tilbringe tid sammen. Hvis dette kan ske, samtidig med at begge mobiler er slukket eller sat på lydløs, er det helt perfekt. Det tillader jer nemlig at nyde hinanden, uden udefrakommende forstyrrelser. Et opkald fra søde mormor i løbet af denne dag, må altså desværre vente til en anden god gang. Med mobilerne uden for fare for at forstyrre tosomheden, er det tid til at nyde hinanden.

                   En mulighed som samtidig kan anvendes som Valentinsdags gave, kan hertil være et af de mange erotiske brætspil. Her kan spillet ”Monogamy” især anbefales at give som Valentinsdags gave. Dette spil lader jer komme helt tæt på hinandens hemmeligheder og dybere tanker. Med spillets små udfordringer, kan det tilmed være med til, at friske den daglige rutine lidt mere op. Når i samtidig er ude af syne fra jeres travle mobiler, er dette spil oplagt til at fordrive flere timer. Når i er ved at nå til vejs ende af spillet, er det tid til at nyde hinanden endnu mere. I har undervejs allerede tirreret hinanden på må og få, så hvorfor ikke fortsætte denne stemning lidt endnu? En blid omgang kropsmassage med en skøn duftende olie, vil med garanti sætte prikken over i’et efter sådan et spil. Efterfølgende er i efterhånden måske ved at være sultne. Hertil kan i med fordel tage den hyggelige stemning med ud i køkkenet og sammen lave et skønt måltid. Selvom i måske kun plejer at være en om at lave mad, kan denne lille forandring skabe mindeværdige øjeblikke.

                   Valentinsdags gave til hende

                    Hvis du er på udkig efter en Valentinsdags gave til hende, er der mange muligheder at kigge nærmere på. En af disse muligheder, som der med garanti vil blive husket i lang tid fremover, er noget hjemmelavet. Det kunne f.eks. være et hjemmelavet kuponhæfte, som der samtidig er nem at lave. Du skal blot bruge noget papir og noget du kan skrive med, som f.eks. en kuglepen. Hertil skal du folde/rive/klippe papiret i mindre stykker. Disse små stykker er nu kuponerne. Nu er det tid til at være kreativ, for hvad skal dit personlige kuponhæfte indeholde? Det kan være alt lige fra en kropsmassage til at lave aftensmad. Hertil er det således kun din egen fantasi, som der sætter grænser for, hvad din kære skal forkæles med.

                   Hvornår er valentinsdag?

                   Valentinsdag er som bekendt en dag i hjerternes tegn. De fleste kender nok allerede til hvilken dato denne dag årligt falder på. Det er nemlig uden tvivl den højt elskede 14. Februar. Men hvorfor fejre vi egentlig Valentinsdag? Hvad er det overhovedet? Og hvor stammer denne tradition fra?Par holder valentinsdag

                   Historien bag valentinsdag

                   Valentinsdag var i sin tid en helligdag, som der blev opkaldt efter den romerske præst Valentin, hvoraf navnet stammer. Hvem denne Valentin var, er dog endnu en af de mange uopklarede gåder i Verdens historien. Der er dog en legende beslægtet med Valentin. Det er dog værd at benævne, at som man med enhver legende, skal denne tages med et gram salt.

                   Legende siger dog, at en kejser ved navn Claudius, forbød de romerske soldater at gifte samt forlove sig. Dette var imidlertid ikke noget der faldt i Valentins smag, hvortil han tog sagen i egen hånd, så at sige. Legenden fortæller, at Valentin trodsede denne kejser, med det klare formål at fortsætte med at forevige unge romerske soldater. Valentin tog således afsted gentagene gange, imod kejserens påbud, for at vige og forevige kærligheden.

                   Valentinsdag i 2021

                   Men hvorfor fejre vi så egentlig valentinsdag? Er det blot på grund af den omtalte gamle legende eller er der flere årsager hertil? Det er hovedsagligt pga. den ældre legende, at vi fejrer denne kærlighedsfyldte årlige dag. I takt med at legenden har udbredt sig igennem årene, har tilknytningen om fejringen af kærligheden fundet sig mere til rette.

                   Valentinsdag holdes således i dag, ikke så meget for at fejre den gamle legende om Valentin. Valentinsdag afholdes i stedet mere som et tidspunkt til at udtrykke sine følelser. Måden vi i dag fejrer Valentinsdag på, er ved at forkæle en sød person med enten gaver, blomster eller kort. Denne type fejring er tilmed en efterhånden gammel tradition. Det er således ikke i Danmark at traditionen er opstået. Vi er tilmed heller ikke det land, som der fejrer denne begivenhed mest.

                   Derimod ligger USA på en absolut første plads, når det kommer til at fejre Valentinsdag. Der er især en måde hvorpå man kan se, at det er USA som der har førertrøjen på. Denne måde, er ved at kigge på de mange årlige antal Valentins kort som der sendes afsted. I USA ligger dette tal med et gennemsnit på godt 192 millioner sendte Valentins kort årligt. Dertil skal de mange årlige gaver og blomster som der sendes og gives også ligges til.

                   FAQ til Valentinsgaver

                   Valentinsdag nærmere sig og du har sikkert en del spørgsmål i forbindelse med dagen. Vi besvarer herunder nogle af de hyppigt stillede spørgsmål.

                   Hvad er Valentinsdag?

                   Valentinsdag er en dag i kærlighedens tegn. Det er ofte en dag man holder i selskab med sin partner/kæreste. Der bliver ofte udvekslet gaver og kærlighedserklæringer, der fortæller at man holder af sin kæreste.

                   Hvad skal man give i Valentinsgave?

                   Det er et rigtig godt spørgsmål. Der findes utrolig mange gode gaveidéer til Valentinsdag. Vi vil foreslå at du giver noget som har betydning for din partner. Her der nogle idéer:

                   • Gavekurv
                   • Oplevelsesgavekort
                   • Blomster
                   • Weekendophold
                   • God flaske vin

                   Hvad skal man lave på Valentinsdag?

                   Der findes rigtig mange romantiske ting man kan lave på Valentinsdag. I kunne blandt andet se solnedgangen med en lille hjemmepakket picnickurv med en god flaske vin og nogle lækre snacks.

                   Hvornår er Valentinsdag?

                   Valentinsdag finder altid sted d. 14. februar. Det er blevet en meget populær dag i Danmark og vil det helt sikkert blive ved med at være.