20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Vinsmagning

Ah vinsmagning! En bouquet af solmodne druer, med en blomsteragtig note og en behagelig eftersmag af egetræsfadet. Efter at have taget farven i øjesyn, svinget glasset for at ilte og ladet næsen registrere den krydrede aroma er det endelig tid til at sætte smagsløgene i arbejde. Og hvilket arbejde. Danskerne drikker kvalitetsvin som aldrig før, og landet over dukker den ene vinbar efter den anden op, hvor man kan nyde et godt glas vin eller deltage i en arrangeret vinsmagning.

En vinsmagning er en oplagt gaveidé til den deciderede vinkender eller én, der bare sætter pris på et velsmagende glas vin og er nysgerrig på at lære mere og blive præsenteret for forskellige varianter og muligheder udover det første valg: Rød eller hvid? Tør eller sød? Det kunne fx være gaven til ham eller hende. Uanset om man spytter ud eller synker efter at have ladet vinen rotere i mundhulen eller ej, er en vinsmagning en hyggelig oplevelse – og samtidig en spændende rejse gennem forskellige vindistrikter, druetyper, dyrkningsmetoder og lande. Hvad er du mest til: Fløjlsagtig fylde med en krydret og intens aroma – eller let og elegant med en frugtig prikken på tungen? Mulighederne er utallige og udtrykkene ligeså, når der skal smages på de forskellige vine.

Vinsmagning hos Svineriet Vinapotek

Kom til en hyggelig vinsmagning i uformelle rammer hos S’vineriet Vinapotek i Odense. Her kommer du til at smage på 5 forskellige vine — og du vælger selv fra hvilken region. Du lærer desuden om dyrkningsforhold, samt hvordan forskellige vine passer i forhold til mad. 

fra 295 kr.

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Kom med en tur i vinmarken hos Stokkebye Vingård i Nyborg. Her lærer du om økologisk vindyrkning og du får indblik, hvordan Stokkebye Vingård er gået fra drengedrøm til virkelighed. Du kommer til at smage på 4 forskellige vine akkompagneret af lækkert brød. 

fra 350 kr.

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Er du ny i universet af vine, så er denne vinsmagning lige noget for dig! Kjær Sommerfeldt byder dig velkommen med hele 7 forskellige vine. Du lærer at dufte, smage og vurdere vin, så du ikke er helt på bar bund ved næste middagsselskab. 

fra 399 kr.

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Lær om vine hos den familiedrevne Guldbæk Vingård i Nordjylland. Dagen byder blandt andet på rundvisning og smagning af 4 - 5 prisvindende vine. Du får et godt indblik i livet som vinbonde på de nordlige breddegrader, ligesom du bliver klogere på dyrkningsmetoder og produktion. 

fra 225 kr.

Vin- & ostesmagning i København

Bliv klogere på sammensætningen af vin og ost på denne smagning hos O.M Nielsen i København. Du kommer til at smage på 6 forskellige vine og oste akkompagneret af brød og smør. Du lærer om, hvilke ost/vin-kombinationer, der passer sammen og hvorfor. 

fra 495 kr.

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Kom på rundvisning hos Dyrehøj Vingård i Kalundborg. Udover at smage på 5 forskellige vine, får du indblik i livet som dansk vinbonde på landets største vingård, samt hvordan dyrkingsmetoder og teknikker foregår. Dyrehøj Vingård har i øvrigt vundet adskillige priser for deres vine. 

fra 175 kr.