20% på alle oplevelser hos TrueStoryBrug rabatkoden “truestorydays” (Klik her!)

Bedstegaver.dk

Weekendophold for 2

Et lækkert weekendophold for to er den perfekte bryllupsgave til det nygifte par eller den perfekte gave til kæresten. Men det kan også være den idéelle afskedsgave til medarbejderen, der går på pension og fortjener at kickstarte sin ny tilværelse med en lille getaway. Uanset anledningen, så er et weekendophold med en man har kær en skøn oplevelsesgave at få og vi kan vel alle trænge til et lille afslappende pusterum, der byder på nye omgivelser og oplevelser.

Et weekendophold kan byde på forskellige aktiviteter afhængigt af, hvilket sted I vælger. Det kan både byde på naturoplevelser, nye byer, madoplevelser, spaoplevelser – ja kun fantasien sætter grænser.

Vi har samlet en masse idéer til skønne weekendophold for 2 i vores gaveunivers nedenfor. Der er et væld af forskellige lokationer, så hvor turen går hen og hvem der skal afsted er helt op til jer.

Spaophold på Hotel Budersand

Få den ultimative spaoplevelse hos Budersand på øen Sylt syd for Rømø. Her er der for alvor disket op med forkælelse i form af blandt andet velkomstdrinks, morgenbuffet, og privat bar på værelset. I får 3 nætter i et deluxe-dobbeltværelse i totalt luksuriøse omgivelser — og selvfølgelig med havudsigt. 

fra 11.250 for 2

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad byder på et spaophold i fredfyldte og flotte omgivelser — her bliver alle sanser forkælet fra start til slut af opholdet. I får både serveret morgenbuffet og en 3-retters middagsmenu, og I har selvfølgelig fri adgang til spa-afdeling og aktiviteter. 

fra 2799 for 2 personer